Gratis verzending vanaf €50,- | *Met uitzondering van Diepvries
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Product image slideshow Items

  • Biofood Biofood omega+ vloeibaar schapenvet met knoflook vlo / teek

Biofood omega+ vloeibaar schapenvet met knoflook vlo / teek

€11,95
Incl. tax

Biofood omega+ vloeibaar schapenvet met knoflook vlo / teek

The rating of this product is 0 out of 5

(0)
In stock (288) (Delivery timeframe:Op voorraad)
Biofood Omega+ Vloeibaar Schapenvet Met Knoflook Vlo/Teek 250ml
De Biofood Omega+ Vloeibaar Schapenvet Met Knoflook Vlo/Teek 250ml ondersteunt de huid, vacht, vertering, weerstand en werkt tegen vlooien en teken. Omega+ Vloeibaar helpt bij het bestrijden van vlooien en teken. Deze beestjes kunnen jeuk, haaruitval, een doffe vacht, kale plekken, bijten, zwakke darmflora of eetproblemen veroorzaken bij honden. Omega+ Vloeibaar is gemaakt van hoogwaardig schapenvet en knoflook. Het biedt een oplossing voor veel huid- en vachtirritaties bij honden. Het is goed voor de vacht, vertering en weerstand en is geschikt voor alle hondenrassen en alle leeftijden.

- Aanvullend diervoeder voor de hond
- Ondersteund de vacht, vertering en weerstand
- Gemaakt van hoogwaardig schapenvet en knoflook

Samenstelling: Zonnebloemolie, zalmolie (30%), schapenvet (10%), knoflookpoeder (0,5%), natuurlijk antioxidant Tocoferol (0,3%), knoflookolie (0,02%)

Analytische bestanddelen: Ruw Eiwit 0.4 %, Ruw Vet 99,9 %, Ruwe Celstof < 1,7 %, Ruw As 0.1. %. Dit product bevat: Omega-3: 8,5% , Omega-6: 14,5 %. Energiewaarde 3750kJ/100 g

Voedingsadvies: starten: 5ml per dag (=1 theelepel), daarna 15ml per dag (=3 theelepels) per 20kg lichaamsgewicht. Houdbaarheid: zie verpakking. Droog (op kamertemperatuur) bewaren. Goed afsluiten na gebruik. Schudden voor gebruik. Aanvullend diervoeder voor de hond.

Inhoud: 250ml
Artikelcode
Merk
Eenheid
0 stars based on 0 reviews
Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »