Gratis verzending vanaf €50,- | *Met uitzondering van Diepvries
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Product image slideshow Items

  • Canumi Canumi - Natuurlijke Geelvintonijnbuik - 120 gr

Canumi - Natuurlijke Geelvintonijnbuik - 120 gr

€3,99
Incl. tax

Geelvintonijn-lendenen helpen een goede cardiovasculaire functie en de omega-3 onverzadigde vetzuren beschermen het hart, versterken de bloedsomloop en helpt hartaandoeningen te voorkomen, het is een rijke bron van kalium en helpt de bloeddruk te verlagen

The rating of this product is 0 out of 5

(0)
In stock (20)

Geelvintonijn-lendenen helpen een goede cardiovasculaire functie omdat het een vette vis is, de omega-3 onverzadigde vetzuren (EPA en DHA) staan bekend om het hart te beschermen, de bloedsomloop te versterken en hartaandoeningen te voorkomen. Het is ook een rijke bron van kalium, wat helpt de bloeddruk te verlagen.

Tonijn is een van de meest complete eiwitbronnen, omdat het de 10 aminozuren bevat die onze huisdieren nodig hebben voor een goede celontwikkeling, helpt bij een gezond immuunsysteem te behouden en spierweefsel en -massa aan te vullen of te winnen.

Niacine of vitamine B3 is overvloedig aanwezig in tonijn, en deze vitamine helpt bij het handhaven van stabiele niveaus van lipoproteïne met hoge dichtheid, wat helpt voorkomen dat de lever HDL uit het bloed verwijdert, waardoor HDL-cholesterol op een gezond niveau blijft.

Gemaakt in Spanje

0 stars based on 0 reviews
Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »