Gratis verzending vanaf €50,- | *Met uitzondering van Diepvries
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Product image slideshow Items

  • YummyRade Voeding Topper

YummyRade Voeding Topper

€3,95
Incl. tax

YummyRade is een smakelijke maaltijdversterker met extra voordelen om een hartige ervaring te bieden waar huisdieren van zullen genieten, met prebiotica om een goede darmgezondheid te bevorderen!

The rating of this product is 0 out of 5

(0)
On backorder (Delivery timeframe:Op dit moment niet voorradig.)

YummyRade is een maaltijdversterker om de smaak en smakelijkheid van diervoeder te verbeteren. Het geeft een smaakboost die hen aanmoedigt om droog of smaakloos voedsel te eten. Droog voedsel voor huisdieren mist vaak de spijsverteringsenzymen die in rauw voedsel worden aangetroffen - er is een gebrek aan variatie en veel graan waar veel huisdieren niet goed mee om kunnen gaan!

Een dieet met voornamelijk droge voeding kan ook de nieren belasten vanwege het gebrek aan vocht. YummyRade is een smakelijke maaltijdversterker met extra voordelen om een hartige ervaring te bieden waar huisdieren van zullen genieten, met prebiotica om een goede darmgezondheid te bevorderen!

Samenstelling:
Gefilterd water, kippenbijproducten, glucose, mineralen.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 0,4%, ruw vet 0,5%, ruwe as 0,6%, ruwe celstof 0,3%, vocht 93%. Calorieën: 12,2 kcal / 100 g.

Toevoegingen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen (per kg): Glycine 1500 mg, l-glutaminezuur 1000 mg. Zoötechnische additieven (per kg): Fructo-oligosaccharide 1000 mg, galacto-oligosaccharide 1000 mg. Technologische additieven (per kg): xanthaangom 4000 mg (emulgator).

 

Kenmerken
Inhoud 250 ml
0 stars based on 0 reviews
Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »