Gratis verzending vanaf €50,- | *Met uitzondering van Diepvries
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Creatief met Frozen Treats. Nieuwe recepten!

Creatief met Frozen Treats. Nieuwe recepten!

Wil jij ook heerlijke én gezonde Frozen Treats maken voor jouw hond, maar heb je inspiratie nodig voor recepten? In onze blog omschrijven wij verschillende recepten die je kan uitproberen om jouw hond te verwennen!

Tegenwoordig zie je ze veel verschijnen op Sociale Media: De zelfgemaakte Frozen Treats voor honden. Deze snacks zijn niet alleen leuk om zelf te maken; ook kan dit een goede toevoeging zijn voor het dieet van de hond. Er kan namelijk veel gevarieerd worden in ingrediënten die bevorderlijk kunnen zijn voor de gezondheid. Daarbij kan je door de verschillende ingrediënten variëren in leuke kleuren, wat er niet alleen feestelijk uit ziet, maar dus ook echt gezond is! De Frozen Treats zijn leuk en eenvoudig om zelf te maken. In deze blog worden er een aantal ingrediënten besproken waarmee je Frozen Treats zou kunnen maken. Wel een waarschuwing vooraf: het maken van deze snacks kan erg verslavend zijn!

FitHound verkoopt ook verschillende ijsvormpjes, bekijk de producten hier

Ingrediënten:

 

 

De gebruikte producten van Lila Loves It in de Frozen Treats

 

Kokosolie

Kokosolie biedt een hoge concentratie laurinezuur. De vetzuren ondersteunen de fysiologische darmfunctie en doen vacht en huid glanzen. Met kokosolie kan je mooie aftekeningen maken in de Frozen Treats. Dit kan op verschillende manieren:

 

Manier 1:

  • Laat de kokosolie opwarmen totdat het vloeibaar wordt. Op de foto is te zien dat de kokosolie in een bakje wordt op gewarmd in een pan met warm water er in.
  • Wanneer de kokosolie vloeibaar is geworden, kan je vervolgens voorzichtig met een lepeltje de kokosolie in de vormpjes gieten.
  • Laat vervolgens de kokosolie hard worden, daarna kunnen de andere ingrediënten erbij.

 

Kokosolie opwarmen in een pan

 

Giet de vloeibare kokosolie in de vormpjes en wees niet bang om te knoeien!

 

 

Manier 2:

  • Manier 2 is zonder het opwarmen van de kokosolie. Hierbij ga je direct met het harde kokosolie aan de slag. Met een theelepel schep je wat kokosolie in het vormpje, vervolgens druk je met het achterkant van de theelepel de kokosolie aan, zodat het in de goede vorm wordt gedrukt. Deze manier is sneller, maar minder secuur als manier 1. Omdat het kokosolie nog hard is, kunnen gelijk de andere ingrediënten in het vormpje gegoten worden. Daarna vriezen maar!

 

Harde kokosolie in de vormpjes

 

 

Kokosolie met botten Bone Broth van Lila Loves It

 

Marmeren Kefir Frozen Treats

 

Stap 1: giet een klein laagje Kefir in het vormpje

Stap 2: maak in een apart bakje een kefir mix met de gewenste hoeveelheid spirulina poeder

Stap 3: giet vervolgens de spirulina mix bij het laagje kefir

Stap 4: meng met een scherp voorwerp de spirulina mix door de kefir. Meng het niet te veel, anders gaat het marmeren effect weg. Het beste is om ‘strepen te trekken’ met bijvoorbeeld een mes of een saté prikker.

 

 

 

Eind resultaat:

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »